Meest gestelde vragen


Wie is Gudz.nl? / Contact

Gudz.nl is een webshop die gespecialiseerd is in het aanbieden van budo, vechtsport en honkbal artikelen.

Retour- en bezoekadres:
Gudz.nl
Schuit 16F
1724BD Oudkarspel
0226 743 999
[email protected]
KvK-nummer: 37159290
BTW: 821749560B01
iban: NL93 INGB 0005 8247 48
bic: INGBNL2A


Juiste maat

De kids en training judopakken zijn verkrijgbaar in hele lengte maten, dus in maat 80 - 90 - 100 - 110 cm etc. Het is het makkelijkst om de lichaamslengte in centimeters te nemen, deze naar boven af te ronden en dan naar de eerste maat te gaan. Dus als je zelf 136 cm groot bent is het een maat 140 die je nodig hebt. Alleen als je het pak in de droger wilt stoppen dien je een maat erboven te kiezen.

Een judopak maat 150 krimpt in de droger normaal naar een maat 145. Semi-wedstrijd en wedstrijd pakken zijn er ook in halve maten (bv. 155, 165). Wanneer u 180 cm of groter bent kiest u wel de maat die bij uw lengte past. (dus: is uw lengte 180 cm kies een maat 180 etc.) Zo is het eenvoudig om de juiste maat judopak te kiezen!
Voor meer informatie kunt u op deze link klikken


Retourneren

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst, de koopovereenkomst met Gudz.nl te ontbinden. Voorwaarden is wel dat het artikel niet gebruikt is. Bij retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen en de plastic merk zak voor eigen rekening van de klant.

U dient het pakket stevig te verpakken zodat de artikelen niet kunnen beschadigen. Artikelen die in gebruikte staat retour ontvangen worden, worden niet geaccepteerd. Wij zullen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen het volledige bedrag inclusief verzendkosten van de heenzending terug te storten.


Verzending

Gudz.nl heeft een contract met PostNL. Dit zorgt voor een snelle levering, voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis*. De verzendkosten bedragen € 4,95. (België € 6,95) *mits op voorraad. U kunt ook uw zending komen ophalen op: Schuit 16F, 1724BD Oudkarspel, u betaald dan geen verzendkosten.


Ruilen

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid het artikel te ruilen. Het artikel passen mag maar mag niet worden gedragen buitenshuis. U dient het pakket stevig te verpakken zodat de artikelen en de plastic merk zak niet kunnen beschadigen.

Bij ruilen zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant. Bij een ruiling zal Gudz.nl eenmalig de verzendkosten op zich nemen van het opnieuw te versturen artikel wanneer er geen restitutie plaatsvindt op het artikel.


Is er iets mis?

Indien er iets mis is, betreuren wij dit zeerste. U kunt ons dan het best mailen of bellen, zorg ervoor dat u altijd uw ordernummer vermeld. Voor snelle en korte vragen adviseren wij u te bellen. voor langere vragen kunt u het beste mailen.

Wanneer wij een fout product hebben gestuurd en u wilt retourneren kunt u een retoursticker ontvangen, neem hierover ook contact op met onze klantenservice. Bel 0226 743999. U heeft altijd binnen 48 uur antwoord op uw vraag. Indien een klacht niet naar u behoren wordt opgelost kunt u de klacht indienen bij de geschillen, www.sgc.nl


Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Indien u gebruikt maakt van achteraf betalen via Billink brengen wij € 1,50 in rekening, ook wanneer u het pakket retour stuurt.


Garantie

Bij Gudz.nl is de wettelijke garantie van toepassing. In de wet staat dat het product deugdelijk moet zijn. U moet het product bijvoorbeeld een bepaalde tijd kunnen gebruiken. Als u het tenminste op een normale manier gebruikt.


Levering en uitvoering

De levering zal geschiede door PostNL, indien je niet thuis bent wordt geprobeerd het bij de buren af te leveren. Indien dit niet lukt zal het nog 2x door PostNL geprobeerd worden, mocht dit niet lukken kan je het pakket op het postkantoor ophalen.


Wegens vakantie gesloten,
voor vragen neem
contact op via [email protected]